Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Evropsko prvenstvo u atletici u Rimu 2024.

06. jun 2024.

Evropsko prvenstvo u atletici održaće se ove godine u Rimu, u Italiji. Toyo Tires partner je događaja šestu godinu zaredom.

Posle 50 godina, Evropsko prvenstvo u atletici vratiće se ove godine u Rim od 7. do 12. juna 2024. Na Olimpijskom stadionu u Rimu, 1.600 atletičara suočiće se međusobno u 24 različite discipline da bi pokazali svoj najbolji učinak i osvojili medalje.   

Toyo Tires takođe svakodnevno prihvata izazove da bi osmislili i proizveli auto-gume s najboljim odlikama. Iz tog razloga, Toyo Tires partner je s Evropskim prvenstvom u atletici od 2018. i mogla je da se pridruži proslavi na dodeli medalja. 

Da bi se obezbedilo da brojni ljubitelji atletike takođe mogu da slave s vrhunskim sportistima, dodele medalja i Naselje navijača u parku Foro Italico imaju slobodan ulaz. Za dodele medalja, trg ispred Olimpijskog stadiona biće pretvoren u Trg medalja gde će počasti biti dvaput dnevno predstavljane tokom šest uzastopnih dana (od 6 po podne do 11 uveče). Svečanost otvaranja biće takođe održana 7. juna u 6 po podne s velikom predstavom i takođe će biti otvorena za publiku. 

Takođe, gledaoci kod kuće ispred svojih TV ekrana mogu se radovati ne samo uzbudljivim takmičenjima već i slikama grada Rima tokom 20 km hodanja. 

Najnovije vesti