Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Povratak na trkalište Ring

29. maj 2024.

Toyo Tires pridružiće se trci izdržljivosti ADAC RAVENOL 24 sata Nürburgring-a. Tim, Toyo Tires s Ring Racing-om, takmičiće se u klasi SP10 trke koja se održava od 1. do 2. juna.  


 Slike s prošlogodišnje trke izdržljivosti 24 sata Nürburgring-a

Tim je prijavio dvoja kola za trku, obe tojote GR Supra GT4 EVO. Kola 170 voziće Andreas Gülden, Tim Sandtler i Marc Hennerici. Kola broj 171 imaće Takayuki-ja Kinoshita, Heiko Töngesa i Michael-a Tischner-a za volanom. Oboja kola koristiće trkačke glatke auto-gume Proxes Toyo Tires-a koje su razvijene u Nürburgring-u. 

Čuvena kao jedna od najtežih trka izdržljivosti na svetu, 24 sata Nürburgring-a imaće 130 kola u 24 klase koja će savladavati punih 25 km dug krug na ovogodišnjoj trci. Ove godine biće 5. put kako je Toyo Tires učestvovala, počevši 2020. Tim je završio 1. i 2. u kvalifikacionoj trci za 24 sata Nürburgring-a koji je takođe izdanje serije NSL 2024. Uz porast samopouzdanja tima, svih šest vozača iz prošle godine, uključujući ambasadora robne marke Proxes Takayuki-ja Kinoshita, vratila su se da se bore u ovogodišnjoj trci.   

Očekuje se da će skoro četvrt miliona gledalaca posmatrati trku na mestima oko Nürburgring-a. Za one koji neće moći da budu tamo, trka se može gledati uživo na zvaničnom kanalu JuTuba događaja: www.youtube.com/@24hnbr  

Proxes je marka auto-gume učinka Toyo Tires-a. Pun spektar auto-guma Proxes može se naći ovde. 

Trku takođe možete pratiti na našem nalogu na Instagramu @toyotiredeutschland  

 

Najnovije vesti