Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires vraća se na Esenski Motor Show 2023.

28. novembar 2023.

Toyo Tires vraća se 2023. na Esenski Motor Show sa sopstvenim štandom. Ovo je prvi štand na prestižnoj izložbi od 2019. posle ograničenja zbog kovida. Iako je bila prisutna lane, Toyo Tires pridružila se štandu Ring Racing-a. Ove godine, zajednički štand planirale su obe kompanije da bi prikazale jaku povezanost između Toyo Tires-a i Ring Racing-a. 

Izložba počinje danom pretpregleda 1. decembra, za kojim sledi devet dana redovne izložbe završavajući se 10. decembra. Ceo kompleks Essen Messe zauzeće izložba koja je u potpunosti ispunila svaku halu. Toyo Tires dovešće svoj popularan izložbeni kamionet. Promotivni kamionet biće domaćin raznolikim animacijama tokom izložbe i posetioci štanda moći će da odnesu nekoliko različitih vrsta robe koja je pripremljena za izložbu.

  

Parkirana ispred promotivnog kamioneta biće Toyota Supra GT4 koja je učestvovala u ovogodišnjoj seriji Nürburgring Langstrecken kao i u samoj strašnoj trci 24 sata. Kola, opremljena glatkim gumama Toyo Tires, posetioci će moći da pregledaju, uzduž i popreko, da bi videli DNK trkačkih kola. Osoblje Ring Racing-a biće na raspolaganju da objasni pojedinosti i odgovori na pitanja o pripremi trkačkih kola.

Paleta najpopularnijih guma ultravisokog učinka i trkačkih guma biće izložena za posetioce izložbe da mogu da vide i saznaju više o raznolikoj i prilagodljivoj postavi koju nudi Toyo Tires. Osoblje će biti na raspolaganju da posavetuje posetioce oko guma. Štand će takođe predstaviti simulator koji će posetiocima pružiti priliku da iskuse nešto od uzbuđenja vozačâ pravih trkačkih kola izloženih na štandu.

Posetite nas u Hali 3, broj štanda 3A31. Karte od: www.essen-motorshow.de

Najnovije vesti