Nalazač guma Nalazač prodavaca

EU Atletika

Izvanredna kilometraža, prianjanje i usmerena stabilnost - kvaliteti po kojima je Toyo Tires poznata - svake godine vodi najbolje EU atletičare do zlata. 

Toyo Tires je počela svoje partnerstvo s atletičarima kao partnerima na Svetskom prvenstvu IAAF u Londonu 2017. Za ovim je išlo partnerstvo sa Svetskim prvenstvom u dvorani 2018. Uzimajući u obzir izvanredan uspeh i vidljivost ostvarene kroz ova partnerstva, postajanje partner Evropske atletike iste godine bio je prirodan korak za Toyo Tires.  

Prvo Evropsko prvenstvo u kojem je Toyo Tire učestvovala bilo je u Berlinu 2018. Ove godine, atletski progam takođe je postao deo šireg evropskog prvenstva u više sportova čineći događaj još većim. Toyo Tires bila je predstavljena milionima evropskih gledalaca koji su gledali ovaj elitni sport na besplatnim TV širom Evrope. LED table Toyo Tires-a oko stadiona pokazivale su snagu partnerstva dovodeći marku široj publici. Tezgu na samom događaju posetilo je desetine hiljada posetilaca koji su takođe učestvovali u nekim događajima s temom atletike da bi osvojili nagrade. Posle tako uspešnog početka, Toyo Tires potpisala je višegodišnji ugovor da bi proširila partnerstvo na buduće godine i otada je ostala partner.  

„Bila je laka odluka da se podrže evropska atletska prvenstva”, rekao je Mike Rignall, šef marketinga Toyo Tires-a. „Atletičarsko neprekidno traženje napretka odražava izazove u koje smo nas postavili u okviru naše korporativne kulture.”  

Ove godine prvenstva su se vratila u Nemačku, održavajući se u Minhenu između 15. i 21. avgusta. U pretrpanoj godini za atletiku, sastaće se najbolji iz Evrope da sebe još jednom nateraju do krajnjih granica da pokušaju da postanu prvaci Evrope u svojim disciplinama. Uz prisustvo svih evropskih osvajača zlatnih medalja učesnika nedavnog Svetskog prvenstva, rekordi su ugroženi. Prvenstvo izgleda spremno da bude najuspešnije.