Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Proxes Comfort zauzela 2. mesto

11. avgust 2023.

Toyo Tires-ovoj gumi Proxes Comfort dodeljeno je drugo mesto u letnjem ispitivanju auto-guma Auto Express-a 2023. sa sveukupnim vrednovanjem od 98,9%, čime je guma stekla „Preporučen” status časopisa. 

Izdavan dvonedeljno, Auto Express najprodavaniji je automobilski časopis u Velikoj Britaniji. Poznat po svojim sveobuhvatnim prikazima i ispitivanjima najnovijih automobila, časopis je visoko cenjen. Njegovo ispitivanje auto-guma željno se iščekuje i naširoko čita. Pohvalili su gumu pišući: „Toyo je napravila zadivljujuće potpun, dobro uravnotežen paket duž proba. I Proxes Comfort bilo je prilično dobro voziti.” 

Časopis je nastavio da opisuje gumu kako ima „Uravnotežen učinak duž svih disciplina...” kao i „... snažan učinak na suvom...”, dodajući da je „Proxes bila manje od metra iza najboljeg od ostalih u kočenju i oko sekunde sporija na stazi od pobedničke auto-gume.”  

Osim što su zadivili u ispitivanjima učinka, časopis je zabeležio: „Toyo je bila treća u uštedi goriva...”  

Proizvedena u novoj evropskoj fabrici Toyo Tires-a u Srbiji, Proxes Comfort razvijena je da zadovolji potrebe tehnološki naprednijih vozila koja traže stabilnost kod velikih brzina i mirnu udobnost preko velikih razdaljina. Izvanredno rukovanje i kočenje obezbeđuju vozačima da mogu da uživaju u nadmoćnoj stabilnosti i opuštenom učinku. 

Najnovije vesti