Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Partnerstvo s Međunarodnom federacijom sportskog penjanja

06. jun 2023.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, (predsednik: Kenta Kuribayashi), objavljuje da je počela partnerski ugovor s Međunarodnom federacijom sportskog penjanja u Evropi. Partnerstvo će predstaviti marku na odabranim evropskim događajima u kalendaru IFSC-a.

Toyo Tires će učestovati na budućim svetskim prvenstvima u Bernu, Švajcarska, kao i na događajima IFSC svetskog kupa u Insbruku, Šamoniju i Kopru. Partnerstvo će se usmeriti na uvećanje iskustva s događaja donoseći interaktivno angažovanje pristalica na odabrane događaje IFSC-a, pored podizanja svesti o sportu putem društvenih medija. Sponzorstvo Toyo Tire Europe stupiće na snagu na IFSC svetskom kupu u Insbruku od 14. do 18. juna i nastaviće se preko IFSC svetskog kupa u Šamoniju od 7. do 9. jula, svetskih prvenstava IFSC-a u penjanju od 1. do 12. avgusta i IFSC svetskog kupa u Kopru od 8. do 9. septembra.

Predsednik IFSC-a Marco Scolaris rekao je: „Srećni smo što ćemo dovesti nove inovativne partnere da podrže naše događaje svetske klase, i Toyo Tires sigurno je prava stvar za to. Oni su vodeći u svetu u svojoj industriji, kao što mi težimo u našoj, i to novo partnerstvo doneće dodatu vrednost našim deoničarima, posebno navijačima, na našim elitnim događajima.”

Predsednik i gen. dir. Toyo Tire Holdings of Europe GmbH Kenta Kuribayashi rekao je: „U Toyo Tires-u veoma smo srećni što smo partneri s IFSC-om i što ih podržavamo, i radujemo se što ćemo biti deo mlade, energične i rastuće zajednice sportskog penjanja. Gledajući kako atlete sportskog penjanja pomeraju granice svojih mogućnosti zaista nadahnjuje i u skladu je s filozofijom Toyo Tires-a da nastavi napredno stvaralaštvo i inovativnost da ponudi gume koje prevazilaze očekivanja kupaca širom sveta. Nadamo se da ćemo podržati rast sportskog penjanja u Evropi i svetu.” 

TOYO TIRE jedna od najvećih proizvođača auto-guma u svetu, osnovana je 1945. u Osaki, u Japanu. Proizvodni opseg uključuje gume za putnička vozila, lake kamione i terence. Vodeća kompanija u tehnologiji guma i motornih vozila ponosi se donošenjem 'novih senzacija svetu kroz nadahnjujući duh i jedinstvene inovativne ideje' a sportsko penjanje hvali filozofiju ove marke.


Otkrijte više o sportskom penjanju na: www.ifsc-climbing.org

Najnovije vesti