Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires podržava Prvenstvo Japana u slobodnom stilu 2024.

07. februar 2024.

Toyo Tires sponzoriše takmičenje Prvenstvo Japana 2024. u ekstremnom skijanju i skijanju na dasci slobodnim stilom.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH objavljuje da će Toyo Tires sponzorisati takmičenje u skijanju i skijanju na dasci slobodnim stilom, Prvenstvo Japana u slobodnom stilu 2024. Takmičenje će se održati između subote 10. i ponedeljka 12. februara ove godine.

Održavajući se ili u skijaškom odmaralištu Hakuba Cortina ili u skijaškom odmaralištu Hakuba Norikura Onsen, u prefekturi Nagano, staza će biti određena u poslednjem trenutku da bi se obezbedilo da će takmičarima biti data najzahtevnija staza u najboljem stanju.   

 

Takmičenja u skijanju i skijanju na dasci slobodnim stilom zimski su ekstremni sportovi u kojima sportisti biraju sopstvenu putanju između polazne tačke na vrhu planine i završetka u podnožju. Sportisti moraju da pokažu individualnost s takmičarskim merilima kao što su lepota njihove trase, brzina i tehnika, sve se uzima u obzir u njihovom konačnom rezultatu.  

 

Suština robne marke naše kompanije glasi: „Otvoreni putevi čekaju”. Ovo izražava graničarski duh naše grupe hrabrog kretanja po neutabanoj zemlji i samostalno stvaranje novih puteva. Sportisti prihvatanjem izazova veličanstvenih snežnih planina i nesputano urezujući sopstvene klizne linije odražavaju stav naše kompanije, podstičući kompaniju da se pridruži Svetskoj turneji u slobodnom stilu, međunarodnom takmičenju za sport i vrhunskom takmičenju u Japanu.    

 

Otvoreno prvenstvo u slobodnom stilu 2024. biće skup širokog opsega generacija, od vrhunskih skijaša do mlađih i starijih takmičara. Održaće se nadmetanja na kojima će publika glasanjem izabrati takmičare koji se budu najbolje skijali. 

 

Putem naše podrške sportu i sportistima, nastavićemo da podržavamo svakog ko sledi sopstveni put i prihvata izazove.  

Naša japanska centrala predstavila je posebnu internetsku stranicu „Prvi spust - Zimski izazivači” - predstavlja zimske sportove, uključujući Svetsku turneju u slobodnom stilu.                                                                                      https://www.toyotires.co.jp/first-descent/ (samo japanski)

  

Najnovije vesti