Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires udružuje se s igračicom golfa Yuka Saso

21. februar 2024.

Matična kompanija Toyo Tire Holdings of Europe GmbH-a, korporacija Toyo Tire, potpisala je sponzorski ugovor s japanskom igračicom golfa Yuka Saso.

Kao deo radnji na promociji robne marke Toyo Tires-a, kompanija podržava sportiste koji streme vrhu i pozivaju svet na takmičenje. Sa zadovoljstvom dočekujemo Yuka Saso kao novu članicu sportista u „Timu Toyo Tires”, koji sponzoriše naša kompanija. Ona je postizala izvanredne rezultate još od svojih amaterskih dana, osvajajući ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational na Filipinima, na turneji za žene kao amaterka sa samo 14 godina. Prešavši u profesionalce 2019, aktivna je globalno, osvojivši svoju prvu turnirsku pobedu na NEC Karuizawa 72 Golf 2020. i svoju prvu veliku pobedu na Otvorenom prvenstvu SAD za žene 2021.   

Komentarišući saradnju, Yuka Saso je rekla: „Odnedavno smo se povezali sponzorskim ugovorom s Toyo Tires-om. Vrlo sam srećna i počastvovana što sam članica Tima Toyo Tires. Zaista se radujem što ćemo napredovati zajedno na svetskoj sceni. Daću sve od sebe da nastavim da se razvijam kao profesionalna igračica golfa i kao osoba.”  

Sponzorstvo je još jedno izražavanje poruke robne marke kompanije, „Otvoreni putevi čekaju”, odražavajući prilike za čije su isprobavanje proizvodi Toyo Tires osmišljeni.   

Najnovije vesti