Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Uspešan nastup Toyo Tires-a i Gumi.hu na AMTS-u

27. mart 2024.

Od 22. do 24. marta, popularni sajam podešavanja AMTS još jednom je održan u Budimpešti.  

Ove godine sajam podešavanja privukao je 80.280 posetilaca tokom tri dana događaja. Toyo Tires i mađarski partner Gumi.hu iskoristili su priliku da predstave podešene i trkačke automobile, nikada pre neviđene u Mađarskoj. Uz automobile bile su odabrane auto-gume iz palete Toyo Tires-a na pokaznim ekranima izrađenim po narudžbini.  

Predstavljeno je ukupno 5 kola na štandu Toyo Tires-a: crni micubiši Evo i crvena sportska kola GTR, oboja opremljena poluglatkim auto-gumama Proxes R888R. Par predivnih kola iz čuvene nemačke kompanije za poboljšavanje JP Performance, vozeći se na auto-gumama Proxes Sport 2, činio je odeljak poboljšanih kola.  

Originalna trkačka kola Toyota Supra GT4 tima Ring-Racing, koja će učestvovati s gumama Toyo na ovogodišnjoj trci 24 sata Nürburgring-a, 1-2. juna.  

Sva izložena kola bila su popularni foto-motivi, dok je Supra Ring Racing-a takođe posetiocima ponudila priliku da iskuse kako je to sedeti u pravim trkačkim kolima.  

Organizatori AMTS-a kao i izlagači ponudili su posetiocima izložbe živopisan, zabavan program. Na štandu Toyo Tires-a i Gumi.hu, uraganska mašina, obrćuće lopte u veoma brzoj vazdušnoj struji, dali su znatiželjnim učesnicima priliku da osvoje nagrade nadmećući se u prikupljanju najviše sunđerastih loptica za određeno vreme. Dodatno, gosti štanda takođe su mogli da isprobaju svoje vozačke veštine na trkačkom simulatoru, dok su deca mogla da oprobaju ruku u bojenju kao mogući uspešni dizajneri vozila.  

Ljubitelji vandrumske vožnje mogli su da iskuse vandrumsku vožnju taksija u spoljnoj oblasti. Spoljni događaj opremili su Toyo Tires i Gumi.hu zastavicama oko vandrumske staze. Vešti vozači vozila 4x4 predstavili su učinak vozača, kola i guma na teškoj stazi. Vozeći kroz uske jarke, postaje jasno zašto auto-guma Open Country M/T ima šaru gazeće površine bočnog zida koja ne samo da štiti bočni zid od štete od udara, već i obezbeđuje dodatno bočno trenje u blatu, pesku ili šljunku.  

Open Country M/T takođe je bila korišćena na ovogodišnjem reliju „Africa Eco Race”. Mađarski takmičar u reliju László Bunkoczi u svojim kolima Isuzu D-Max koristio je auto-gume Toyo da uspešno savlada uslove.  

Vandrumska kola na Open Country M/T Originalna kola African Eco Race na Open Country M/T

Zajedno s partnerom Gumi.hu koga podržava AKH, Toyo Tires uspešno je predstavila robnu marku ljubiteljima podešavanja i porodicama. Marka je ponudila spektar auto-guma i da ih dodirnu na štandu i da iskuse učinak na probnoj vandrumskoj vožnji. Velik broj posetilaca sajma obezbedio je da je marku upoznala široka publika.  

Najnovije vesti