Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Open Country ide na trku SCORE Baha 500

27. maj 2024.

Open Country M/TR, za trke podešena verzija 4x4 i vandrumska auto-guma Open Country M/T, biće korišćena za trku SCORE Baha 500 2024.

Toyo Tires udružiće se s četiri tima u trci SCORE Baha 500 koja počinje u sredu 29. maja i traje do nedelje 2. juna. 
Open Country  vandrumske auto-gume biće ugrađene na Trofi kamionete:
1.    Prošlogodišnjeg pobednika trke Baha 500, Bryce-a Menzies-a.   
2.    Alan-a Ampudia, pobednika ovogodišnje trke SCORE San Felipe 250.   
3.    Tavo-a Vildosola, koji je stigao treći u trci San Felipe 250,  
4.    Početnika, Christopher-a Polvoorde-a,
 
(Sleva: Tavo Vildosola, Alan Ampudia, Bryce Menzies
Trka SCORE Baha 500 druga je etapa Svetskog pustinjskog prvenstva SCORE. Okusivši uspeh u prvoj etapi, SCORE San Felipe 250, Toyo Tires ići će na izjednačenje tog uspeha u drugoj etapi.  
Baha 500 istorijska je trka koja se održava po 56. put ove godine i jedna je od najtežih vandrumskih trka na svetu. Takmičari kreću iz Ensenade, na meksičkom poluostrvu Baha Kalifornija, i voze brzo preko približno 480 milja (770 km) kroz oblasti neravnih pustinja i stenovitih planina. Da se savladaju nestabilne putne površine, auto-gume bitan su deo, zahtevajući visoku sposobnost na neravnim putevima kao i izdržljivost.  

Toyo Tires obezbediće gume Open Country M/TR, za trke podešenu verziju 4x4 i vandrumske auto-gume Open Country M/T, koja je visoko ocenjena na severnoameričkom tržištu. Ovaj proizvod i druge auto-gume serije Open Country koriste iskustva nakupljena na vandrumskim trkama širom sveta u razvoju proizvoda da obogate učinak. S brojnim pobedama na Svetskom pustinjskom prvenstvu SCORE, poboljšana sposobnost prianjanja gazeće površine, kočenje i sposobnost da savladaju neravne puteve, spajaju se sa strukturnom snagom dajući visoku otpornost oštećenju, da bi pokazali mogućnosti auto-gume. 

Možete da gledate prošlogodišnju trku na JuTubu.
2023 SCORE Baja500

 

Najnovije vesti