Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Prvo i drugo mesto u kvalifikacijama za Nürburgring

17. april 2024.

Tojota GR Supra GT4 EVO broj 170 pobedila je a broj 171 zauzela je drugo mesto u subotnjoj trećoj etapi serije Nürburgring Langstrecken

Toyo Tires s Ring Racing-om zauzeli su prvo i drugo mesto u klasi SP10 kvalifikacija za ADAC 24h Nürburgring u subotu 13. aprila. Kvalifikacije su takođe 3. i 4. etapa serije Nürburgring Langstrecken. Oba auta Tojota GR Supra GT4 EVO učestvovala su u dve trke u subotu i nedelju 14. aprila na Nürburgring-u. U nedeljnoj trci kola broj 171 završila su druga dok je kvar uzrokovao povlačenje kola 170. Oboja su se uspešno kvalifikovala za trku 24 sata. 

(Levo: TOJOTA GR Supra GT4 EVO, desno: nagradni trofeji klase SP10)

U prvoj trci, kola br. 170 stigla su četvrta za trku 24 sata, dok su kola br. 171 bila sedma. Kvalifikovanje je uspostavljeno na osnovu najbržeg kruga pre nego poretka u trci. Oboja kola morala su da prestignu suparničke timove u brzom smenjivanju, s kolima br. 170 na čelu trke i kolima br. 171 koja su stigla druga. Prvo i drugo mesto na kraju za Toyo tires s Ring Racing-om.  

U drugoj trci održanoj sledećeg dana, kola br. 171 išla su dobro do drugog mesta na kraju. Kola 170, nažalost, morala su da se povuku. Glatke gume Proxes (specifikacija za Nurburgring), koje koriste održive materijale, dobro su se pokazale i doprinele su pobedi.

Menadžer Toyo Tires-a s Ring Racing-om Uwe Kleen rekao je: „Prvo i drugo mesto na kraju prve trke bio je najbolji rezultat koji smo mogli da poželimo za uvod trke izdržljivosti 24 sata. I pored nevolje kola 170 u drugoj trci, kola 171 dobro su se borila da bi završila na drugom mestu. Glatke gume Proxes dobro su se pokazale i mi se radujemo sličnom učinku na trci 24 sata. Ovo je najvažnija trka sezone, i mi ćemo rešiti mehaničke nevolje otkrivene u ovoj trci da bismo bili potpuno spremni” on je rekao o svojoj odlučnosti za sledeću trku.  

Trka Nürburgring 24 sata održaće se 1. i 2. juna. Pun trkački program počinje od 30. maja za najveći sportski auto-moto festival godine u Nemačkoj.  

Toyo Tires koristi podatke i znanje stečene kroz aktivnosti auto-moto sporta u razvoju proizvoda da bi isporučili visokokvalitetne gume visokog učinka globalno.  

 

Serija Proxes
Serija Proxes najvažnija je globalna marka Toyo Tires-a, koja obezbeđuje vožnju visokog učinka pod svim uslovima, od auto-moto sporta do svakodnevne upotrebe. Visok učinak kao standard sjedinjen s pomodnim nacrtom šara veoma su preporučeni, za domaće i međunarodno tržište.
Pritisnite ovde za podrobnije podatke o proizvodu. Proxes

Najnovije vesti