Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires produžava partnerstvo s AIG Otvor. prv. za žene

01. avgust 2022.

Toyo Tires je partner AIG Otvorenog prvenstva za žene od 2019. kada se održalo u Woburn-u u Engleskoj. Partnerstvo je nastavljeno 2020. u Royal Troon-u u Škotskoj i Carnoustie-ju 2021. Ovogodišnje prvenstvo održava se u Muirfield-u, Škotska od 4. do 7. avgusta.

TOYO TIRES pruža još jednu lepu vožnju… Ali ovog puta na golf terenima Škotske.

Četvrtu godinu zaredom japanski proizvođač guma partner je sa AIG Otvorenim prvenstvom za žene, važnim prvenstvom u golfu, kao pokrovitelj i Zvanična guma AIG Otvorenog prvenstva za žene. Ovogodišnje prvenstvo održaće se u Muirfield-u, Škotska od 4. do 7. avgusta. 

Biće to prvi put od 2019. da će turnir biti potpuno otvoren za gledaoce, posle ograničenog broja dozvoljenih posetilaca prošle godine. AIG Otvoreno prvenstvo za žene jedno je od pet glavnih prvenstava u ženskom golfu i glavni je sportski događaj koji predstavlja najbolje ženske profesionalne igračice iz celog sveta. 

To je godišnje prvenstvo održano na terenima svetske klase širom Velike Britanije. Muirfield je domaćin događaja po prvi put. Prošlogodišnje AIG Otvoreno prvenstvo za žene, održano u Carnoustie-ju koje je osvojila Anna Nordqvist, označilo je 21. održavanje događaja kao glavnog u ženskim nadmetanjima, a 45. izdanje ukupno. Nordqvist-ova je jedna od 11 prošlih prvakinja na AIG-ovom ženskom otvorenom terenu u Muirfield-u 

Kao partner AIG Otvorenog prvenstva za žene, Toyo Tires učestvuje od 2019. kada se održalo u Woburn-u, u Engleskoj, 2020. u golf klubu Royal Troon u Škotskoj i Golf Links-u u Carnoustie-ju 2021. Toyo Tires pokrivaće od prve loptice i aktivno će podržavati ovaj glavni sportski događaj na svojim kanalima društvenih medija. 

O AIG Otvorenom prvenstvu za žene
Prvo ustanovljeno 1976. i sada u vlasništvu R&A, AIG Otvoreno prvenstvo za žene jedno je od pet glavnih prvenstava u ženskom golfu. Svake se godine nadmeće 144 igračica za trofej prvenstva s amaterkom koja igra 72 rupe, nagrađenom tacnom Smyth. Buduća mesta uključiće Walton Heath (2023), St Andrews (2024) i Royal Porthcawl (2025). Prvenstvo je primer posvećenosti R&A razvoju golfa žena i devojaka preko povelje Žene u golfu. AIG Otvoreno prvenstvo za žene nastoji da se bori za menjajuće lice ženskog golfa; da nadahne, učestvuje i izaziva da bi osporio shvatanja koja će oblikovati budućnost sporta. 
Za više podataka posetite: www.aigwomensopen.com

Najnovije vesti