Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Vildósola St. i Toyo Tires osvojili klasu na SCORE Baha 500

18. jun 2024.

Trka SCORE Baha 500 održana je u Ensenadi, Baha Kalifornija u Meksiku, od 29. maja do 2. juna. Oko 254 trkačkih timova  poređalo se na početku 777,26 km duge i teške staze. Ipak, samo je 169 timova prešlo završnu liniju. Među njima bili su Gustavo Vildósola, njegov sin Tavo Vildósola, Bryce Menzies, Christopher Polvoorde i Justin Davis, koji su se svi pouzdali u gume Open Country M/T-R Toyo Tires-a, trkačku verziju guma Open Country M/T.  

S vremenom od 9 sati, 27 minuta i 49 sekundi, Gustavo Vildósola lako je postavio peto najbrže ukupno vreme i osvojio klasu Legende trofija SCORE vozeći na auto-gumama Toyo Tires deseti put uzastopno. Justin Davis takođe je uspeo da drži korak svojom besprekornom vožnjom i auto-gumama Open Country M/T-R, pobedivši u klasi TT Spec. 

Gustavo Vildósola dok vozi svoj kamionet Ford Raptor Mason Motorsports br. 1L 
Justin Davis dok vozi svoj kamionet Green Army Team TSCO-Chevy br. 285 

 

Ali Tavo Vildósola, Bryce Menzies i Christopher Polvoorde takođe su ostvarili dobre rezultate na auto-gumama Open Country M/T-R Toyo Tires-a na 56. trci SCORE Baha 500 i zauzeli 2, 3. i 4. mesto u sveukupnom poretku. U trci za šampionske bodove Svetskog pustinjskog prvenstva SCORE Tavo Vildósola, Bryce Menzies i Christopher Polvoorde na 1, 2. i 3. su mestu u klasi Trofi kamioneta SCORE na polovini sezone.  

Da saznate više o liniji auto-guma Open Country, molimo pritisnite ovde.

Najnovije vesti